Un șofer care circula în marșarier a dat cu mașina peste o bătrână și a plecat de la locul accidentului


La 09.09.2019, ora 14.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208S din orașul Dolhasca, un localnic de 34 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, ocazie cu care, a surprins și accidentat ușor o femeie de 82 de ani din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, traversa drumul prin loc nepermis și fără să se asigure.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției și s-a deplasat la domiciliu de unde a apelat serviciul de urgență 112 și a sesizat evenimentul.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche