Accident rutier la deschiderea anului școlar, la Verești. O tânără care intra în curtea școlii a dat cu mașina peste un bărbat care circula cu un scuter


La 09.09.2019, ora 08.50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe DC 65A din comuna Verești a avut loc un accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DC 65A din comuna Verești, o localnică de 27 de ani a efectuat un viraj la stânga spre aleea de acces către o unitate de învățământ, fără însă să acorde prioritate de trecere mopedului condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, ocazie cu care a intrat în coliziune frontală cu acesta.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători de vehicule au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche