Urmărire de la Rădăuți la Burla după un șofer care nu a oprit la semnal. Polițiștii l-au pierdut în trafic, dar l-au identificat ulterior pe fugar, un tânăr cu permisul suspendat


La data de 23.10.2019, ora 08.05, polițiști din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Piața Unirii din localitate, sector de drum prevăzut cu accesul interzis.
Conducătorul autoturismului a oprit inițial, însă, după ce i-au fost solicitate documentele, a plecat de pe loc, fiind urmărit de polițiști pe DN17A - strada Calea Bucovinei - DJ209K, unde, în apropierea localității Burla, a fost pierdut contactul vizual.
În urma investigațiilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani din comuna Iaslovăț.
Fiind verificat în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat în perioada 30.08.2019-27.11.2019, pentru abateri la regimul de viteză. Totodată, s-a stabilit că autoturismului i-au fost retrase plăcuțele la data de 03.09.2019 pentru lipsă RCA și ITP.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost suspendat pe teritoriul României” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche