Accident la Milișăuți. O persoană a fost rănită după ce un șofer nu a păstrat distanța regulamentară și s-a izbit într-o mașină care vira stânga


La 04.11.2019, în jurul orei 17.06, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H din orașul Milișăuți, un bărbat de 40 de ani din municipiul Rădăuți a redus viteza și s-a încadrat corespunzător pentru a efectua un viraj la stânga, cu intenția de a pătrunde în parcarea unui depozit din zonă, moment în care, a fost lovit în partea din spate de autoturismul condus de un localnic de 62 de ani, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 70 de ani din municipiul Rădăuți, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche