Prăjituri, sarmale și produse handmade vor fi oferite la Târgul de Crăciun organizat duminică, la Rădăuți, de voluntarii și copiii Centrului „Maria Ward”



Voluntarii și copii care beneficiază de serviciile Centrului Social Maria Ward din Rădăuți organizează un Târg de Crăciun, duminică, 8 decembrie, la foișorul de lângă Catedrala din centrul municipiului Rădăuți.

Târgul de Crăciun va fi deschis în intervalul orar 10.00 - 18.00.

Produsele care vor fi oferite la vânzare în cadrul Târgului de Crăciun au fost realizate de voluntari și copii care beneficiază de serviciile Centrului Social Maria Ward. Copii pregătesc prăjituri, sarmale și produse handmade.

Totodată, o mână de ajutor dau și elevii și profesorii Colegiului „Adronic Motrescu” Rădăuți, parteneri în proiect, care pregătesc prăjituri și confecționează produse handmade.

Deja mai multe persoane din Rădăuți s-au oferit să doneze produse sau servicii pentru Târgul de Crăciun.

Târgul de Crăciun este organizat cu scopul de a fi strânse fonduri pentru plata utilităților, a mâncării și altor nevoi ale Centrului Social Maria Ward din Rădăuți.

50 de copii cu vârste între 3 şi 13 ani beneficiază zilnic de serviciile Centrului Maria Ward. Aici copii primesc o masă caldă, îşi fac temele, fac sport, se joacă şi au diverse activităţi. Specialiștii centrului oferă și sesiuni de psihoterapie sau logopedie.

Obiectivul principal al Centrului „Maria Ward” este acela de prevenire a abandonului şcolar în rândul copiilor care provin din medii defavorizate. Centrul este deschis de peste 25 de ani, iar cheltuielile de funcționare sunt acoperite doar din sponsorizări.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina www.facebook.com/events/573066393533855/









































Mai nouă Mai veche