Un tânăr a lovit cu mașina un bărbat care mergea cu mopedul și apoi a fugit de la locul accidentului, la Horodniceni


La 01.02.2020, ora 18.30, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DC 15A din comuna Horodniceni, s-a produs un accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 01.02.2020, ora 18.25, în timp ce manevra autoturismul cu spatele fără să se asigure din zona unui bar din comuna Horodniceni, un localnic de 22 de ani a ieșit în DC 15A, unde, a surprins și accidentat pe un bărbat de 75 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe un moped.
După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că nici unul dintre cei doi conducători de vehicule nu posedă permis de conducere.
Aceștia au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 22 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea unui vehicul fără a poseda fără permis de conducere”, iar bărbatul de 75 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche