Câte cazuri de infecție cu coronavirus sunt în Suceava? A patra zi în care Guvernul ține secret numărul bolnavilor din județ


Luni, 23 martie, este a patra zi consecutivă în care Guvernul României, prin Direcția de Sănătate Publică Suceava și Prefectura Suceava, ține secret numărul de cazuri de infecții cu coronavirus la persoane din județul Suceava.

Din informațiile pe care le deținem, numărul cazurilor confirmate în județul Suceava s-ar apropia de o sută de persoane, dintre care trei sferturi sunt angajați ai spitalului, dar acesta nu este o informație confirmată oficial.

Nu vă putem oferi detalii statistice despre vârstă, sex, localitatea de domiciliu a persoanelor infectate pentru că Prefectura și Direcția de Săntate Publică țin ascunse aceste informații.

La nivel național, luni, 23 martie, au fost raportate oficial 576 de cazuri, dintre care 143 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani.

73 de persone au fost până acum declarate vindecate, iar 7 persoane au murit.

La ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Mai nouă Mai veche