Procurorul şef al DNA Suceava a încercat să se sinucidă



Adrian Marius Surdu, procuror-şef al Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul inimii iar criminaliştii IPJ Suceava susţin că este vorba de o tentativă de sinucidere.

Agentul şef principal Mihai Hurjui din cadrul IPJ Suceava a declarat că poliţiştii şi Serviciul de Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112, la locuinţa procurorului-şef al Serviciului Teritorial Suceava, Adrian Marius Surdu, acesta suferind o plagă înjunghiată la nivelul inimii.

Adrian Marius Surdu a fost dus la spital în comă, fiind operat de urgenţă iar în prezent se află în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Agentul şef principal Mihai Hurjui a declarat că echipa de criminalişti din cadrul IPJ Suceava care anchetează cazul are indicii că a fost vorba de o tentativă de suicid.

Surse neoficiale susţin că, începând de săptămâna viitoare, activitatea Serviciului Teritorial Suceava al DNA urma să fie obiectul unui control efectuat la ordinul conducerii centrale a instituţiei.
Mai nouă Mai veche