Proxenetism Burdujeni

În data de 23 septembrie 2015, în jurul orelor 00.50, membrii unei patrule de jandarmi care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava au observat pe strada Tineretului din Cartierul Burdujeni un grup de persoane, printre care o persoană de sex feminin, care discutau intens. Deoarece împrejurările discuţiei păreau suspecte, jandarmii au procedat la stabilirea identităţii celor în cauză şi au efectuat verificări asupra motivului prezenţei persoanelor în locul respectiv.

Urmare a verificărilor efectuate a rezultat faptul că în noaptea respectivă C.E.C. cu vârsta de 29 ani, din municipiului Suceava, a fost contactat telefonic de un grup de 4 tineri dintr-o comună din nordul judeţului, având vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, şi au stabilit ca acesta să le intermedieze raporturi sexuale contra cost cu M.A.A. de 18 ani, din municipiul Suceava, fiica concubinei lui.

În momentul surprinderii, M.A.A. tocmai întreţinuse raporturi sexuale cu unul dintre tineri, pentru care primise suma de 100 coroane suedeze. Toţi cei în cauză şi-au recunoscut faptele iar unul dintre tineri şi M.A.A. au menţionat că au întreţinut şi în trecut relaţii sexuale în aceleaşi împrejurări, aceasta din urmă motivând că are nevoie de bani pentru întreţinerea copilului său, rezultat dintr-o relaţie de concubinaj, tatăl copilului necontribuind la întreţinere.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în cauză au fost sesizate organele competente în vederea aplicării măsurilor legale impuse de situaţie.Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul
Mai nouă Mai veche