Cătălin Nechifor a transmis noii conduceri a Primăriei Rădăuţi să lucreze în echipă

La o zi după constituirea noului Consiliu Local al Municipiului Rădăuți şi alegerea viceprimarului care va avea atribuţii de primar, Bogdan Loghin, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, a mers la Primăria Rădăuţi pentru a se întâlni cu noua conducere a instituţiei şi noii consilieri locali.

„Timp de şase luni municipiul Rădăuţi nu a avut nici primar, nici secretar, nici Consiliu Local. De joi, municipiul are toate aceste probleme rezolvate, inclusiv plata ajutoarelor de încălzire, acoperirea cheltuielilor curente la spital, dar şi plata salariilor pentru profesori şi angajaţi”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor.

Prezent la Rădăuţi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, a înmânat 95 de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire direct persoanelor care au solicitat aceste documente pe parcursul ultimelor luni.

De asemenea, în cadrul întâlnirii cu cei din noua conducere a primăriei, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, le-a sugerat să lucreze în echipă, să lase orgoliile deoparte şi să vadă exact care sunt lucrările prioritare pentru municipiu, iar pentru acestea să rectifice bugetul local, pentru că banii de care dispune primăria sunt suficienţi pentru realizarea lor.

Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava
19.10.2015
Mai nouă Mai veche