VIDEO Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Un tânăr: „Nimic”. Dragnea: „Nimic ești tu!”. Tânărul a fost apoi agresat de pesediști și dat afară din sală

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, joi după-amiază, la un miting electoral în comuna Dumbrăveni din județul Suceava. Evenimentul a avut în sala de sport din localitate.

La un moment-dat liderul PSD a fost confruntat chiar de unul dintre participanții la miting.„Ce am făcut noi?”, a întrebat retoric în timpul discursului Liviu Dragnea pregătindu-se să enumere presupusele realizări ale guvernării PSD.

„Nimic!”, i-a răspuns un tânăr aflat în sală.

Vizibil nevors și deranjat de răspuns, Liviu Dragnea l-a jignit pe tânăr: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!”.

Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, aflat în dreapta lui Liviu Dragnea, le face apoi un semn colegilor spre tânărul care l-a înfruntat pe șeful partidului.

Imediat, mai mulți pesediști, printre care și primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, l-au agresat pe tânăr și l-au scos afară cu forța din sala de sport în care avea loc mitingul.
Mai nouă Mai veche