Comisia de disciplină, 22 octombrie 2015 - Asociația Județeană de Fotbal Suceava

1. CS OMNIA SUCEAVA – AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI, juniori “C”, disputat la data de 18.10.2015, arbitru MOTRIUC FLORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul SINDILARU SEBASTIAN PETRUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul SINDILARU SEBASTIAN PETRUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru 3 etape și 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 65a din RD AJF 2015.


2. ACS RAPID CFR SUCEAVA – AS VIITORUL NEGOSTINA, juniori “C” din 17.10.2015, arbitru MOȘTOFLEI ALEXANDRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS VIITORUL NEGOSTINA nu s-a prezentat la terenul de joc.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS RAPID CFR SUCEAVA și sancționează clubul AS VIITORUL NEGOSTINA cu 400 lei penalitate sportivă cf. art. 79.1.c din RD AJF 2015.

- obligă clubul AS VIITORUL NEGOSTINA la plata de 200 lei (100 lei cheltuieli de organizare și 100 lei reprezentând baremurile de arbitraj) cf. art. 79.7 din RD AJF 2015.


3. AS BISTRIȚA BROȘTENI – AS LARIX DORNIȘOARA, LIGA A V-A SERIA VEST, disputat la data de 18.10.2015, arbitru PRODAN DORIN, observator AGAFIȚA CRISTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IONAȘ CĂLIN BOGDAN pentru jucarea mingii cu mâna în mod voit în propria suprafață de pedeapsă.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IONAȘ CĂLIN BOGDAN de la echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf . art. 63.1 din RD AJF 2015.


4. AS STEAUA DUMBRĂVENI – AS UNIREA HORODNIC DE SUS, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 18.10.2015, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU, arbitru CORDUNEANU ANDREI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BĂDELIȚĂ FLORIN GHEOGHE de la echipa AS UNIREA HORODNIC DE SUS pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BĂDELIȚĂ FLORIN GHEORGHE de la echipa AS UNIREA HORODNIC DE SUS pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


5. AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS – AS BRADUL PUTNA, LIGA INTER CONTI SENIORI, disputat la data de 18.10.2015, arbitru CONȚ BOGDAN, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul DĂNILĂ GHEORGHE de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul DĂNILĂ GHEORGHE de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


6. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA INTER CONTI SENIORI, disputat la data de 18.10.2015, arbitru IGNAT IONUȚ, observator CONSTANTIN AUREL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5(cinci) jucători de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și 5 (cinci) jucători de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI au primit avertismente. De asemenea, echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI a contestat la începutul jocului dreptul de joc al jucătorului FLORESCU ALEXANDRU EMIL de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI. Contestația nu a fost luată în seama deoarece nu s-a achitat taxa pentru contestație.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a din RD AJF 2015.

- sancționează clubul ACS ȘOMUZ FĂLTICENI cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a din RD AJF 2015.

- sancționează clubul ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu AVERTISMENT pentru faptul că acea contestație nu a fost întemeiată cf. art. 86.3.1 din RD AJF 2015.


7. AS SPORTING POIENI SOLCA – AS BRADUL PUTNA, CR, disputat la data de 21.10.2015, arbitru SRODER ROBERT.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: FLUTUR GHEORGHE de la echipa AS SPORTING POIENI SOLCA pentru fault grosolan asupra unui adversar și ILISOI IORDACHE de la echipa AS SPORTING POIENI SOLCA pentru fault în poziție de ultim apărător.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul FLUTUR GHEORGHE de la echipa AS SPORTING POIENI SOLCA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă , cf. art. 63.1.a și b din RD AJF 2015.

- suspendă jucătorul ILISOI IORDACHE de la echipa AS SPORTING POIENI SOLCA pentru una etapă și 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.c din RD AJF 2015.


8. AS VIITORUL ADÂNCATA – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, CR, disputat la data de 21.10.2015, arbitru CONȚ BOGDAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PANDELEA RĂZVAN DANIEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PANDELEA RĂZVAN DANIEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


9. AS VIITORUL CETATEA BAIA – ACS RAPID CFR II SUCEAVA, CR, disputat la data de 21.10.2015, arbitru BLANARIU ALEXANDRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul COPP IONUȚ VALENTIN de la echipa ACS RAPID CFR II SUCEAVA pentru lovirea arbitrului cu mingea în cap apoi adresarea de injurii și amenințări la adresa lui.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul COPP IONUȚ VALENTIN de la echipa ACS RAPID CFR II SUCEAVA pentru 4 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 65.b. din RD AJF 2015.


10. Comisia sancționează clubul ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI cu AVERTISMENT conform adresei clubului către AJF Suceava pentru neprogramarea jocului de juniori “D” din 18.10.2015.


11. ACS JUNIORUL SUCEAVA 1 – LPS SUCEAVA, juniori “D”, disputat la data de 21.10.2015, arbitru GROSARIU ANDREI.

Din raportul de arbitraj cât și din raportul suplimentar al arbitrului asistent s-a constatat că antrenorul-delegat al echipei LPS Suceava, d-nul LUP MARIUS l-a agresat fizic pe arbitrul asistent MUNTEANU ALEXANDRU, strângându-l de gât, lovindu-l cu pumnul peste cap și defăimând întreaga brigadă de arbitri. De asemenea, a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitri.

La comisie s-au prezentat cei doi arbitri și d-nul LUP MARIUS împreună cu un avocat. Arbitrii și-au menținut ce au declarat în rapoartele suplimentare iar d-nul LUP MARIUS nu recunoaște că ar fi fost așa cum au scris arbitrii în rapoartele suplimentare și cere amânarea cauzei pentru aducerea de noi probe.

Comisia hotărăște: – amână cauza la o data ulterioară.



COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche