Judeţul Suceava se află sub cod portocaliu de ninsori începând de astăzi ora 13:00 până mâine ora 10:00

Judeţul Suceava se află sub cod portocaliu de ninsori începând de astăzi ora 13:00 până mâine ora 10:00.

În intervalul menţionat sunt prognozate precipitaţii mixte, iar în zonele montane în special sub formă de lapoviţă şi ninsoare, cantităţile depăşind 20-30l/mp. Vântul va avea intensificări în special în zona de munte, iar procesul de răcire a vremii va fi accentuat.

La această oră în judeţul Suceava s-a depus strat de zăpadă pe carosabil, în special în zona de munte a judeţului. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate ceea ce a impus restricţii de circulaţie începând cu ora 16:30 pe DN 17A, sectorul Câmpulung Moldovenesc – Marginea, pentru autovehiculele cu o masă mai mare de 7,5t.

Traficul rutier este monitorizat de echipaje de poliţie.

Având în vedere condiţiile meteorologice se impune ca circulaţia să se desfăşoare doar dacă este strict necesară şi totodată să fie adaptată viteza la condiţiile de drum, iar maşinile să fie dotate cu anvelope de iarnă.

Secţiile de drumuri naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc intervin pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil care în prezent măsoară între 0 – 3 cm.

Pentru orice eveniment în trafic conducătorii auto sunt rugaţi să anunţe imediat prin dispeceratul 112 orice situaţie care poate îngreuna circulaţia rutieră.
Mai nouă Mai veche