Târg de locuri de muncă la Suceava


În cadrul proiectului „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural”, POSDRU/135/5.2/S/127786, Centrul Diecezan Caritas Iaşi în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă Suceava a organizat luni, 12 octombrie 2015, începând cu ora 10.00 un Târg de locuri de muncă, în incinta Shopping City Suceava.

Obiectivul târgului de locuri de muncă a fost facilitarea contactul angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural” care au finalizat un curs de formare profesională şi se află în căutarea unui loc de muncă.

La eveniment au participat reprezentanţi ai 20 de firme din Suceava şi localităţi învecinate, care au disponibile locuri de muncă, şi peste 80 de persoane interesate să se integreze pe piaţa muncii. Din partea organizatorilor au participat Doina-Cristina Cojocaru, director executiv DGASPC SV, Mirela Adomnicăi, director executiv AJOFM SV şi Anca-Diana Maftei, manager proiect F.O.R. din partea Centrului Diecezan Caritas Iaşi.

Târgul de locuri de muncă a venit în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional.

Înfiinţat în anul 1992, Centrul Diecezan Caritas Iaşi a dezvoltat până în prezent mai multe proiecte cu caracter socio-umanitar şi educaţionale, adresate diverselor categorii defavorizate.

Proiectul „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural” este cofinanţat din „Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!” şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.

Mai multe informaţii puteţi obţine la tel.: 0232-210085; e-mail: contact@caritas-iasi.ro; www.for.caritas-iasi.ro. Persoană de contact: Anca-Diana Maftei, manager proiect.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Mai nouă Mai veche