Târgul Bucovinei, 16-18 octombrie 2015, Iulius Mall Iași

În perioada 16-18 octombrie 2015, Consiliul Județean Suceava organizează în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia “Produs în Bucovina” şi Iulius Mall, Iaşi, cea de-a V-a ediție a Târgului Bucovinei.
Evenimentul se adresează publicului ieşean care este invitat să deguste din produsele gastronomice tradiționale ale membrilor Asociaţiei „Produs în Bucovina” şi ale stânelor turistice prezente la eveniment şi să pătrundă în tainele meşteşugurilor alături de artiştii populari bucovineni. În cadrul târgului vizitatorii vor putea descoperi oferta turistică a judeţului Suceava, posibilităţile de cazare  şi agrement, ofertele de Crăciun şi Revelion şi nelipsitele tururi de mănăstiri. Pentru ca voia bună să fie deplină, vă invităm să vă prindeţi în joc alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, de grupurile folclorice și de ansamblurile artistice din judeţul Suceava care vor evolua pe scena special amenajată din parcarea Iulius Mall, Iaşi.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 octombrie 2015, la orele 1300, iar manifestările vor continua și în zilele de sâmbătă și duminică între orele 1000 – 2000.

Vă așteptăm cu drag la Târgul Bucovinei!

Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava
Mai nouă Mai veche