Ţigări ascunse în roţile unui autoturism, depistate în PTF Siret


Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în anvelopele unui autoturism, 750 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.
Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar ţigările în valoare de aproximativ 950 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În ziua de 01 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B. Ivan de 32 ani, domiciliat în municipiul Suceava, conducând un autoturism marca VW Passat.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în anvelopele autoturismului, cantitatea de 750 pachete de ţigări, marca „Fest”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 950 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Suceava
Comisar șef de poliție Poroch-Serițan Ilie
Mai nouă Mai veche