Comisia de disciplină, 5 noiembrie 2015 - Asociația Județeană de Fotbal Suceava

1. ACS ȘOMUZ FĂLTICENI – CS GURA HUMORULUI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 25.10.2015, arbitru CONȚ BOGDAN, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 6 (șase) jucători de la CS GURA HUMORULUI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a din RD AJF 2015.


2. AS BRADUL PUTNA – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 01.11.2015, arbitru VIERU ADRIAN, observator MURARIU TEODOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CRISTIAN DANIEL de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru cumul de avertismente. De asemenea, echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI a contestat dreptul de joc al jucătorului ZVARICI ILIE MARIAN de la echipa AS BRADUL PUTNA. Contestația a fost făcută înainte de începutul jocului. Jucătorul contestat s-a semnat în raportul de arbitraj cu numele de BREABĂN GABRIEL.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI și sancționează clubul AS BRADUL PUTNA cu 100 lei și scăderea cu 3 puncte, conform art. 83.13.c din RD AJF 2015.

- suspendă jucătorul CRISTIAN DANIEL de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


3. AS STEJARUL CAJVANA – AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI, LIGA A V-A, SERIA EST, disputat la data de 01.11.2015, arbitru CONȚ BOGDAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că delegatul echipei AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI, d-nul MITRIC IONEL, a refuzat să semneze raportul de arbitraj la sfârșitul jocului.

Comisia hotărăște: – sancționează delegatul echipei AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI cu AVERTISMENT, cf. art. 12.a din RD AJF 2015.


4. AS BRADUL VAMA – AS FORESTIERUL FRUMOSU, LIGA A V-A, SERIA VEST, disputat la data de 01.11.2015, arbitru BLANARIU FLORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: MOROȘAN CRISTIAN, BERCEA RĂZVAN, ambii de la echipa AS BRADUL VAMA și TOMCO PETRU de la echipa AS FORESTIERUL FRUMOSU pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: MOROȘAN CRISTIAN, BERCEA RĂZVAN, ambii de la echipa AS BRADUL VAMA și TOMCO PETRU de la echipa AS FORESTIERUL FRUMOSU pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


5. AS SPORTING POIENI SOLCA – AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI, LIGA A V-A, SERIA VEST, disputat la data de 01.11.2015, arbitru BILOUSEAC FLORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul SILIȘTEANU VASILE MARIAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru fault în calitate de ultim apărător, împiedicând o fază clară de gol.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul SILIȘTEANU VASILE MARIAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf art. 63.1.c din RD AJF 2015.


6. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 01.11.2015, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MORĂRAS RĂZVAN de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru lovirea adversarului cu piciorul după ce a pierdut controlul mingii.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul MORĂRAȘ RĂZVAN de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 65.2.4.a din RD AJF 2015.


7. CS GURA HUMORULUI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 31.10.2015, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: IGNAT SILVIU pentru cumul de avertismente și PĂȘCĂNUȚ MARIUS pentru injurii și amenințări la adresa arbitrului, ambii jucători fiind de la echipa CSO VIITORUL LITENI.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IGNAT SILVIU de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

- suspendă jucătorul PĂȘCĂNUȚ MARIUS de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.a din RD AJF 2015.


8. AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS – CSM DORNA VATRA DORNEI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 01.11.2015, arbitru TELEAGĂ RADU, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS s-a prezentat la joc cu 8 (opt) jucători. În minutul 42, jucătorul COAJĂ GHEORGHE de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS a fost eliminat pentru lovirea unui adversar cu palma iar în minutul 51, jucătorul ȚUGUI CĂTĂLIN de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS nu a mai putut continua din cauza unei întoarceri și prin urmare, arbitrul a fluierat sfârșitul jocului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul COAJĂ GHEORGHE de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2015.

-omologhează rezultatul cu 4-0 (scorul în momentul întreruperii jocului) în favoarea echipei CSOM DORNA VATRA DORNEI și sancționează clubul AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS cu 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 83.10.4.a din RD AJF 2015.


9. AS VIITORUL VEREȘTI – ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 01.11.2015, arbitru SRODER ROBERT, observator SUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul GEANĂ IONUȚ de la echipa ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI pentru comportarea violentă în teren în timp ce jocul era oprit.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GEANĂ IONUȚ de la echipa ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.24.a din RD AJF 2015.


10. LPS SUCEAVA – AS VIITORUL NEGOSTINA, JUNIORI C, disputat la data de 31.10.2015, arbitru CHELARU ILISEI ANDREI SILVIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BĂNILEAN CONSTANTIN DĂNUȚ pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BĂNILEAN CONSTANTIN DĂNUȚ de la echipa AS VIITORUL NEGOSTINA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.


11. AS FAGGA PÂRTEȘTII DE JOS – AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU, LIGA A V-A SERIA VEST, disputat la data de 01.11.2015, arbitru COJOCARU DORU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că delegatul echipei AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU a completat raportul de arbitraj cu date lipsă (anul nașterii, nr. carnet).

Comisia hotărăște: – sancționează delegatul echipei AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU, d-nul ȚIBULEA ANDREI VASILE cu AVERTISMENT, cf. art. 12.a din RD AJF 2015.



COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche