Partidul Verde filiala judeţeană Suceava speră într-o schimbare pozitivă a României în domeniul economic, social, cultural și mai ales politic

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava speră într-o schimbare pozitivă a României în domeniul economic, social, cultural și mai ales politic. De la politică pornește totul. Ca popor, dacă ai parte de politiceni corupți, fără viziune și fără dragoste de țară, slugi ai unor interese imperiale, cum este și în cazul României, atunci totu-i terminat. Progresul nu-i compatibil cu furtul și corupția.

Dacă se dorește revenirea țării noastre pe o cale bună, se poate realiza cel mai ușor prin renunțare la politică a tuturor celor care s-au implicat activ în ea în ultimii 25 de ani. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, nu trebuiesc cruțate sau menajate persoane ca Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Traian Băsescu, Emil Boc, Theodor Stolojan, Petre Roman, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Sufina Barbu. Și Președintele României este aproape de politicienii mai sus amintiți, iar dacă ar avea o doză de respect față de noi românii și-ar da demisia. Imi cer scuze față pe cei care nu i-am amintitit în această listă, ea este lungă și lipsită de valoare.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava, îi propune d-lui primar Ion Lungu să amenajeze un spațiu de joacă pentru copii, în zona centrală, mai exact lângă Liceul de Artă Suceava. Teren este, mai ales că s-au evacuat munții de gunoie strânse în zona îngrădită de Restaco, iar pe o suprafață semnificativă unde prezența copiilor este activă, nu se află nici un loc de joacă.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
Mai nouă Mai veche