Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, merge la Barcelona pentru a prezenta Aeroportul Suceava şi oferta turistică a judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va pleca săptămâna aceasta în Barcelona, pentru a prezenta atât oferta turistică a judeţului, cât şi Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare”.

În cadrul vizitei în Spania, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, se va întâlni cu reprezentanţi ai conducerii Aeroportului El Prat din Barcelona, dar şi cu specialişti din cadrul Oficiului de Turism al Cataluniei.

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin - Ioan Nechifor, a susţinut că în cadrul întâlnirilor pe care le va avea în Spania va prezenta o ofertă turistică extinsă pentru Bucovina, atât pentru judeţul Suceava, cât şi pentru regiunea Cernăuţi.

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin - Ioan Nechifor, a declarat că în cursul zilei de joi a avut „discuţii aprofundate” cu o companie importantă care operează zboruri low-cost, pentru a veni la Suceava.


Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava
23.11.2015
Mai nouă Mai veche