Selectie operatori de calculator ai birourilor electorale ale sectiilor de votare

Primaria Municipiului Radauti recruteaza operatori de calculator ai birourilor electorale ale sectiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

* Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
* Să cunoască limba română, scris şi vorbit;
* Să aibă minimum 18 ani împliniţi;
* Să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
* Să fi absolvit învățământul general obligatoriu;
* Să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.

Precizăm că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Mai multe informații se regăsesc in acest Material de informare pentru persoanele interesate a fi operatori de calculator in birourile electorale ale sectiilor de votare.

Persoanele interesate să devină operatori de calculator pot descarca aici - Modelul cererii pentru desemnarea ca operator de calculator al biroului electoral al sectiei de votare. Cererile tip completate, in original, pot fi depuse la sediul Primariei Municipiului Radauti, str. Piata Unirii, nr. 2, mun. Radauti, jud. Suceava (parter - cam. 19), pana cel tarziu vineri, 20.11.2015.
Mai nouă Mai veche