Anul acesta, Iulius Mall Suceava îți propune un Crăciun High Definition

Anul acesta, Iulius Mall Suceava îți propune un Crăciun High Definition

În acest an, Iulius Mall Suceava le propune clienților săi să petreacă sărbătorile de iarnă în pas cu tehnologia. Cumpărăturile din luna decembrie le aduc 3.000 de premii, iar cei mai norocoși vor fi ajutați să aibă un „Crăciun High Definition", fiind răsfățați cu 20 de televizoare inteligente.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, până pe 24 decembrie 2015, Iulius Mall Suceava te ajută să-ți aduci familia și prietenii aproape, într-un „Crăciun High Definition". Șansa de a câștiga cele mai moderne premii le revine celor care sunt în căutarea darurilor perfecte pentru persoanele dragi și fac cumpărături din magazinele Iulius Mall Suceava, în valoare de minimum 100 de lei. După sesiunile de shopping, clienții care vin cu bonurile fiscale la Centrul Info se pot înscrie în cursa pentru cele mai inteligente televizoare ale momentului. Zilnic, prin tragere la sorți, un norocos va pleca de la cumpărături cu un cadou cool din partea Moșului de la Iulius Mall Suceava: un Curved Smart TV LED Samsung, cu ecran curbat și diagonala 138 cm, sau un Smart TV LED Samsung, cu diagonala de 101 cm. Astfel, vor putea viziona filmele de Crăciun alături de toți membrii familiei sau se vor putea distra jucându-se împreună cu prietenii.

Pentru că Moșul de la Iulius Mall este darnic, în perioada de desfășurare a campaniei vor fi oferite 3.000 de premii instant: bilete pentru două persoane la cele mai tari filme difuzate de Cinema City, cadouri dulci, jucării de pluș și băuturi răcoritoare.


Iulius Mall Suceava
Mai nouă Mai veche