Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Construire unor anexe (ale abatorului) care vor avea destinatia de – atelier auto, pod bascula, depozite frigorifice, statie de epurare, magazie, platforma de depozitare a gunoiului de grajd

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - Construire unor anexe (ale abatorului) care vor avea destinatia de – atelier auto, pod bascula, depozite frigorifice, statie de epurare, magazie, platforma de depozitare a gunoiului de grajdAgenţia pentru Protecţia Mediului Suceava anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul - Construire unor anexe (ale abatorului) care vor avea destinatia de – atelier auto, pod bascula, depozite frigorifice, statie de epurare, magazie, platforma de depozitare a gunoiului de grajd, din Roscani, oras Liteni, jud. Suceava beneficiar SC AVASTAR SRL din Pascani.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava str. Bistriţei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.
Mai nouă Mai veche