VIDEO Accident rutier pe DN 17, Şcheia - 21 martie 2016



Accident rutier pe DN 17, Şcheia - 21 martie 2016
Accident rutier pe DN 17
21.03.2016, ora anunţării la 112 - 11:59

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza comunei Şcheia. Echipajele militarilor au fost sprijinite de două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

La faţa locului, un autoturism, care a părăsit carosabilul, s-a lovit de un cap de pod, în urma coliziunii rezultând 4 victime. Două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere - au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor. Din păcate, pentu una din victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul.

Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute.


Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ
Mai nouă Mai veche