Țigări de contrabanda descoperite la frontieră

Țigări de contrabanda descoperite la frontierăPolițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au declanșat ieri, 09.04.2016 o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, pe raza localității Costileva, jud. Suceava, lucrătorii noștri au observat două persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interior transportând colete voluminoase.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a trecut la urmărirea bărbaților, iar în momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră au abandonat coletele şi au încercat să fugă.

În urma acțiunii a fost reținută o persoană, cetățeanul român Gheorghe C., de 40 ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În zonă au fost descoperite două colete care conțineau cantitatea de 1.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 10.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, iar la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche