VIDEO Incendiu în localitatea Grămeşti, 26 aprilie 2016VIDEO Incendiu în localitatea Grămeşti, 26 aprilie 2016 Incendiu în localitatea Grămeşti
26.04.2016, ora anunţării la 112 - 17:45

Militarii Gărzii de Intervenţie Siret şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit cu 3 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă P+M, aparţinând lui S.H., din comuna Grămeşti.
La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul mansardei şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la parterul casei şi la anexele gospodăreşti.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:20.
Au ars astereala din lemn a acoperişului pe 150 de metri pătraţi, bunuri casnice depozitate în pod, pereţii mansardei pe 100 de metri pătraţi şi altele.
Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului, în vârstă de 48 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul din Siret, pentru investigaţii suplimentare.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.
Pompierii militari au salvat parterul casei şi anexele gospodăreşti.

plt.adj. Alin Găleată
purtător de cuvânt ISU Suceava
Mai nouă Mai veche