Accident rutier pe DN17, 3 iunie 2016

Accident rutier pe DN17
03.06.2016, ora anunţării la 112 - 8:13

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu modulul SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Argestru, în zona "Haju". În sprijinul militarilor a intervenit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
La faţa locului, un autoturism era intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane (o femeie din autoturism, care era încarcerată, şi trei bărbaţi din celălalt autovehicul).
Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au extras victima încarcerată şi au acordat primul ajutor medical răniţilor.
Femeia, în vârstă de 30 de ani, conştientă, dar cu traumatisme majore, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava. Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, rănit uşor, a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Vatra Dornei. Celelalte două victime implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească.
Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 9:10.


plt.adj. Alin Găleată
purtător de cuvânt ISU Suceava
Mai nouă Mai veche