Concurs angajare economist stagiar - Ocolul Silvic Pătrăuți, Direcția Silvică Suceava



Concurs angajare economist stagiar - Ocolul Silvic Pătrăuți, Direcția Silvică SuceavaDirecţia Silvică Suceava organizează în data de 12.07.2016, ora 10, la sediul său, selectia de dosare pentru ocuparea a unui post de economist stagiar - perioadă determinată la O.S. Pătrăuti, care se află la debutul în profesie (nu au mai fost angajati) , din care 6 luni perioadă de stagiu, conform Legii nr.335/10.12.2013 si Hotărârii nr.473/04.06.2014.

Criterii/conditii pentru selectia dosarelor:
- să depună la dosar documentele obligatorii necesare angajării: copie după actul de identitate, copie legalizată după diploma/adeverinta de absolvire a facultătii, curiculum vitae, cazier judiciar, fisa medicală de la medicul pentru medicina muncii în original, cerere de angajare în original;
- să se afle la debutul în profesie( nu au mai fost angajati);
- să fie absolvent al unei facultăti/sectii economice, acreditată de către ARACIS;
- să aibă media de absolvire a facultătii/sectiei minim 7,00;
- să aibă minim nota 8,00 la examenul de licentă;
- să aibă domiciliul în judetul Suceava;
- să aibă abilităti pentru utilizarea calculatorului;
- să cunoască cel putin o limbă de circulatie internatională (prioritar limba engleză sau germană);
- să completeze si să semneze declaratia pe proprie răspundere, privind incompatibilitatea, conform art.35 din Contractul Colectiv de Muncă în vigoare(formular pus la dispozitie de către Directia Silvică Suceava).

Dosarele se depun la Directia Silvică Suceava până la data de 06.07.2016, ora 16,00.

Pot face obiectul angajării numai acei absolventi care au îndeplinit criteriile/conditiile sus mentionate.

În situatia în care se va înregistra un număr mai mare de candidati selectati, se va proceda la evaluarea acestora, pe bază de dosar si de sustinerea unui test grilă.

Candidatii declarati reusiti după evaluare vor fi angajati pe perioadă determinată de sase luni, din care 6 luni perioadă stagiatură.
Mai nouă Mai veche