Bun venit noilor polițiști din cadrul IPJ Suceava!

Bun venit noilor polițiști din cadrul IPJ Suceava!

51 de poliţişti au intrat începând de astăzi în rândul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Aceştia au promovat etapele de selecţie şi concursul organizat în luna mai pentru încadrarea din sursă externă sau reîncadrarea ca poliţist.

Cei 51 de agenţi de poliţie au fost întâmpinaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti de întregul sprijin pentru integrarea la locul de muncă şi pentru obţinerea unor rezultate pozitive în plan profesional.
Noii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea în mediul rural, la posturile şi secţiile de poliţie şi vor răspunde cu promptitudine şi profesionalism nevoilor comunităţii.
După parcurgerea tuturor etapelor de selecţie, cei 51 de noi poliţişti au început perioada de pregătire iniţială pentru meseria pe care şi-au ales-o şi şi-au dorit-o atât de mult.
În următoarele 6 luni noii agenţi de poliţie se vor afla într-o perioadă de probă, fiind repartizaţi în responsabilitatea şi îndrumarea unui coleg cu experienţă.
La data de 11 iulie, cei 51 de poliţişti vor participa la ceremonia depunerii jurământului militar. Depunerea jurământului de credinţă a poliţistului va reprezenta pentru aceştia legământul faţă de ţară şi lege.
Începând cu data de 25 iulie, noii poliţişti vor participa la cursul de iniţiere în carieră în cadrul căruia vor aprofunda cunoştinţele necesare meseriei şi îşi vor dezvolta spectrul profesional. La finalizarea cursului de iniţiere, poliţiştii vor susţine un examen pentru definitivare în profesie.
După toate etapele de instruire şi după promovarea testelor de evaluare, poliţiştii se vor putea întoarce la secţiile şi posturile de poliţie, vor primi în dotare armament şi vor fi în slujba comunităţii 24 de ore din 24 pentru acreşte gradul de siguranţă a celor pe care îi slujesc – cetăţenii.
Mai nouă Mai veche