Ţigări ascunse în două autoturisme, depistate în P.T.F. Siret

Ţigări ascunse în două autoturisme, depistate în P.T.F. SiretPolițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din P.T.F. Siret –I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat peste 1.000 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, ascunse în două autoturisme.

În seara zilei de 11iulie a.c., poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret, jud. Suceava, au depistat, pe sensul de intrare în ţară, 1064 pachete țigări de provenienţă ucraineană, ascunse în două autoturisme.
Țigările erau ascunse în locașul roții de rezervă într-un autoturism marca Volkswagen, şi în bordul unei maşini marca BMW.
Conducătorii auto, C. Olga, în vârstă de 47 de ani, domiciliată pe raza judeţului Botoșani și cetățeanul ucrainean K.Vasyl, în vârstă de 23 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 1.542 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.
De asemenea, poliţiştii de frontieră au luat faţă de cetăţeanul ucrainean, măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani începând cu data de 11.07.2016.


Persoană de contact: cms.șef de poliție Ilie Poroch-Serițan
Mai nouă Mai veche