Trimitere în judecată: Vasile Vouciuc, Mihaela Gabriela Vouciuc - contrabandă

Trimitere în judecată: Vasile Vouciuc, Mihaela Gabriela Vouciuc - contrabandăProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus la data de 22.06.2016, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare libertate a inculpaţilor VOUCIUC VASILE şi VOUCIUC MIHAELA GABRIELA pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. (3) rap. la art.274 din Legea nr.86/2006 modif. cu aplic. art. IX pct.3 din OUG 54/2010.

În fapt, s-a reţinut că la data de 05.03.2016 inculpaţii au deţinut şi transportat cu autoturismul marca DACIA LOGAN de culoare vişinie cantitatea de 482 pachete de ţigări marca KENT de proveninţă ucraineană fără a deţine acte de proveninţă ori transport, fiind identificaţi de către lucrătorii de poliţie în timp ce staţionau cu autoturismul în parcarea din faţa Staţiei CFR din mun. C-lung Mold., cauzând statului un prejudiciu în valoare totală de 5.887,00 lei.

Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nicio formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpaţii.

Prim Procuror,
Constantin Steiciuc
Mai nouă Mai veche