VIDEO Incendiu autoturism TAXI în municipiul SuceavaVIDEO Incendiu autoturism TAXI în municipiul SuceavaIncendiu autoturism în municipiul Suceava
27.07.2016, ora anunţării la 112 - 11:51

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o maşină, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, pe str. Traian Vuia, din municipiul Suceava.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la partea din faţă a maşinii, existând pericolul de propagare la întregul autoturism, dotat cu instalaţie GPL.
Incendiul a fost lichidat la ora 12:50 şi au ars elemente combustibile din compartimentul motor şi din habitaclu.
Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical şoferului celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 58 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor produse în urma accidentului rutier, care au aprins elementele combustibile din compartimentul motor.
Pompierii au salvat restul autoturismului afectat de incendiu.

Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ
Mai nouă Mai veche