Buletin de presă, 10 august 2016 - IPJ Suceava

Buletin de presă, 10 august 2016 - IPJ SuceavaEvenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 09.08.2016, ora 08.30, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, ajungând în dreptul unei treceri pentru pietoni, un bărbat de 49 de ani, din comuna Şcheia, a surprins și acroşat ușor o femeie de 36 de ani, din municipiul Fălticeni, angajată regulamentar în traversarea străzii pe marcaj pietonal.
Victima a fost transportată la spital cu autoturismul implicat în accident, fiind internată pentru investigații medicale.
Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 09.08.2016, în jurul orei 12.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Plevnei din municipiul Rădăuți, din cauza lipsei de experiență în conducere, în condițiile unui carosabil balastat, o femeie de 28 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă.
În urma coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 28 de ani, din localitate, pasageră în autoturism, care a refuzat inițial deplasarea la spital, motiv pentru care, conducătoarea auto l-a contactat telefonic pe soțul ei de 32 de ani, localnic, ce s-a deplasat la fața locului și a tractat autoturismul avariat la domiciliu.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului producerii evenimentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție” și „modificarea stării locului accidentului de circulație”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 09.08.2016, ora 15.44, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în afara localității Sucevița, pe fondul oboselii, o femeie de 32 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a celor doi pasageri din autoturism, respectiv soțul femeii, un bărbat de 41 de ani și fiica acesteia, de 11 ani, ambii din localitate.
Victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 09.08.2016, ora 10.45, o patrulă din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control pe DC 178D, din localitate, mopedul condus de un localnic de 55 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 10.08.2016, ora 02.50, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe DC Voitinel, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche