VIDEO Accident rutier în localitatea Dumbrăveni, 7 august 2016VIDEO Accident rutier în localitatea Dumbrăveni, 7 august 2016
Accident rutier în localitatea Dumbrăveni
07.08.2016, ora anunţării la 112 - 9:58

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţele B şi TIM), împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe DJ208D, pe raza localităţii Dumbrăveni (drumul spre Vereşti).
În urma coliziunii dintre două autovehicule, au rezultat 4 victime (câte două în fiecare maşină), din care una a rămas încarcerată.
Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, şi au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident - doi bărbaţi de 32 şi 31 de ani şi o tânără de 17 ani.
Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.