Două persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea unor agresiuni, fapte asociate violenţei intrafamiliale

Două persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea unor agresiuni, fapte asociate violenţei intrafamiliale
Fermitate în aplicarea legii

OPREŞTE VIOLENŢA – TĂCEREA TE FACE COMPLICE!

Două persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea unor agresiuni, fapte asociate violenţei intrafamiliale.
Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la urmările în plan juridic şi personal generate de săvârşirea faptelor cu violenţă, în toate aceste cazuri măsurile luate urmţnd a fi din cele mai ferme, inclusiv măsuri preventive privative de libertate.

La data de 06.09.a.c., ora 22.42, o femeie de 29 de ani, din județul Neamț, a sesizat poliția despre faptul că, concubinul ei de 25 de ani din județul Neamț, i-a sustras autoturismul din parcarea unui hotel din municipiul Suceava, a agresat-o și i-a distrus cheia de contact.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 06.09.2016, în jurul orei 21.00, după ce au închiriat o cameră la un hotel din municipiul Suceava, cei doi concubini au avut un conflict, ocazie cu care, bărbatul a luat cheile de la autoturism și s-a urcat la volanul mașinii pe care a condus-o în zona perimetrului parcării hotelului și ulterior pe o stradă din localitate.
Conflictul a continuat și în locația unde bărbatul a oprit autoturismul, ocazie cu care, acesta a distrus cheia de contact și a agresat-o pe concubina sa.
În urma verificărilor efectuate în baze de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 25 de ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”loviri sau alte violențe”, ”distrugere” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 07.09.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri legale.

La 06.09.2016, a fost reținut de polițiști și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuți, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri în familie și-a agresat de mai multe ori soția de 37 de ani, din localitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, iar la 07.09.2016, agresorul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi pentru stabilirea unor măsuri legale.
Mai nouă Mai veche