Țigări de contrabandă și un autovehicul în valoare totală de aproape 100.000 de lei confiscate de polițiști

Țigări de contrabandă și un autovehicul în valoare totală de aproape 100.000 de lei confiscate de polițiști
În noaptea de 06/07.09.2016, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au organizat o acţiune de prevenire şi combatere a contrabandei cu ţigarete.

Atfel, la 07.09.2016, în jurul orei 00.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a identificat abandonat pe un drum ce face accesul către mai multe parcele de pășune de pe raza comunei Brodina, la o distanță de aproximativ 350 m față de DJ 176C, un autoturism, în interiorul căruia se aflau mai multe colete suspecte. În urma inventarierii, polițiștii au constatat faptul că, în autoturism se aflau 8.490 pachete cu țigări (169.800 bucăţi ţigarete) , de diferite mărci, fără banderole fiscale.

Țigările în valoare de 84.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de circa 2.500 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, plăcuțele cu numărul de înmatriculare al mașinii figurează ca fiind atribuite unui alt autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto și a persoanelor implicate în comiterea faptei.
Mai nouă Mai veche