Buletin de presă, 18 noiembrie 2016 - IPJ Suceava

Dosare penale la regimul rutier

La 17.10.2016, în jurul orei 16.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe DN 17, pe raza orașului Frasin, autoturismul condus de un bărbat de 69 de ani, din comuna Frumosu, care, inițial a declarat polițiștilor date false privind identitatea sa.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat din 21.09.2016.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce a fost suspendat” și „fals privind identitatea”, ce va fi soluționat procedural.

La 17.10.2016, ora 17.30, o patrulă din cadrul Poliției comunale Șcheia a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din județul Botoșani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 17.10.2016, ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza comunei Vicovu de Jos, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 17.10.2016, ora 12.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, o femeie de 67 de ani, din localitate, a surprins și accident ușor, un bărbat de 64 de ani, din județul Iaşi, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Victima a refuzat să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.