Camion furat din Spania, depistat la P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au indisponibilizat un camion marca Renault, în valoare de peste 55.500 lei, care era semnalat, de către autorităţile din Spania, ca fiind furat.

În data de 05.10.a.c., în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul ucrainean Sergii S., în vârstă de 38 de ani, care conducea un camion cu remorcă, marca Renault.
Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că automarfarul era semnalat în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Spania, din luna aprilie a acestui an.
Şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat camionul de la un conaţional, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost furat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar camionul în valoare de 55.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.
Mai nouă Mai veche