Conflict de interese - Bărbăcuț Mihaela, consilier local Fălticeni

Agenția Naționalã de Integritate a constatat conflictului de interese de naturã administrativã în cazul fostui consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Fãlticeni, Județul Suceava, BÃRBÃCUȚ MIHAELA.

În perioada exercitãrii mandatului de consilier local a participat la dezbateri și a votat Hotãrea Consiliului Local al Municipiului Fãlticeni prin care a fost aprobatã lista de prioritãți și lista de repartizare a locuințelor pentru tineri destinate închirierii din Municipiul Fãlticeni, pe listele respective regãsindu-se și vãrul primar (rudã de gradul IV) al persoanei evaluate.

Persoana evaluatã a încãlcat, astfel, dispozițiile art.77 din Legea nr. 161/2003 și art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/ 2011.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Agenția Naționalã de Integritate își exercitã atribuțiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidențialitãții, imparțialitãții, independenței operaționale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare.

AGENȚIA NAȚIONALÃ DE INTEGRITATE
Mai nouă Mai veche