VIDEO Incendiu în localitatea Clit, 9 octombrie 2016Incendiu în localitatea Clit
09.10.2016, ora anunţării la 112 - 0:41

Militari Gărzii de Intervenţie Solca şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui E.C., din satul Clit, comuna Arbore.
La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti, precum şi la o proprietate învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 2:20.
Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 56 de metri pătraţi, bunuri casnice şi aproximativ 15 metri pătraţi de cherestea de construcţie. S-au degradat tavanul locuinţei pe 50 de metri pătraţi, pereţii portanţi, bunuri casnice şi altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodăreşti şi proprietatea învecinată.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.