Țigări ascunse într-un autoturism, descoperite în PTF Siret

Țigări ascunse într-un autoturism, descoperite în PTF Siret

Polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret –I.T.P.F. Sighetu Marmație au descoperit aproximativ 350 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, ascunse într-un spaţiu special amenajat deasupra rezervorului unui autoturism.

Azi dimineaţă, în jurul orei 02.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în tara, Adriana C., de cetăţenie română, în vârstă de 44 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Dacia.
Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări de proveniență ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat deasupra rezervorului autoturismului, cantitatea de 348 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Ţigările în valoare de 424 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Totodată, autoturismul marca Dacia în valoare de 1.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan

Niciun comentariu

Un produs Blogger.