Fapte de natură penală cercetate de poliţişti, 4 decembrie 2016

La data de 04.12.2016, ora 12.50, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de o localnică de 69 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de siguranță și de neglijența victimei, care, la plecarea de la domiciliu, a uitat ușa de acces neasigurată, în cursul zilei, în intervalul orar 08.30-12.30, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras o sumă de bani, fără a fi identificate urme de răvășire.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

La data de 04.12.2016, ora 10.30, Postul de politie Grămești a fost sesizat de un localnic de 55 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de siguranță și de neglijența victimei, care, la plecarea de la domiciliu, a uitat ușa de acces neasigurată, în perioada 30.11.-04.12.2016, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras electronice, electrocasnice, scule electrice și produse alimentare.
În urma activităților operative întreprinse de poliţişti, autorul furtului a fost identificat ca fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Zamostea, care a recunoscut comiterea faptei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche