Vița de Vie lansează Șase (+) | 31 Motor’s Pub Suceava, 4 martie 2017



Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase și demarează turneul național de promovare a noului material.

„Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” - Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor - Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur. 


31 Motor’s Pub Suceava, 4 martie 2017, ora 20.00
Mai nouă Mai veche