Șcheia: Accident cu doi răniți pe DN17

La 17.02.2017, ora 18.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Șcheia, un tânăr de 24 de ani din comuna Drăgoieşti, a fost lovit în partea din spate de autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Ipoteşti, care nu a păstrat distanţa regulamentară.
În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a drumului public.
După producerea accidentului, conducătorul auto de 39 de ani a discutat verbal cu victima, după care, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri din autoturism, un bărbat de 32 ani şi celălalt de 34 de ani, ambii din comuna Drăgoiești.
Conducătorul auto de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat şi celălalt conducător auto care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind, de asemenea negativ, acestuia fiindu-i prelevate şi probe biologice de sânge.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche