Pescarul beat de la Moara este anchetat penal pentru trei infracțiuni



La 14.04.2017, ora 22.18, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, în interiorul localităţii Liteni, comuna Moara, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă şi a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 52 de ani din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat un cap de podeţ, după care a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri din autoturism, un bărbat de 42 de ani și unul de 47 de ani, ambii din comuna Moara.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la aproximativ 100 de metri, pe câmpurile din apropiere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche