VIDEO Accident grav la Stroiești: opt răniți și o mașină arsă complet după un impact frontal provocat de un șofer care a dpășit o coloană de mașini



Un grav accident rutier a avut loc în prima zi de Paști, duminică, 16 aprilie 2017,  în jurul orei 20.30, pe DN 17, între Suceava și Stroiești, în apropierea de intersecția spre Trei Movile - Florinta. Șoferul unui autoturism Opel Corsa a depășit o coloană de mașini și s-a izbit violent într-un aututorism VW Passat care circula regulamentar dinspre Suceava și în care se afla o familie care mergea la un priveghi la Stroiești.

Autoturismul Opel Corsa a luat foc. Martorii au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele din mașini, dar nu au reușit. Oamenii au scos pasagerii din Corsa, printre care un copil de până în zece ani. Șoferul care a provocat accidentul a fost scos din mașină după ce a fost tăiată cu un cuțit centura de siguranță.

Flăcările au fost stinse de pompierii militari, iar cele opt victime din ambele mașini au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare. Șoferul și copilul se aflau în stare gravă.

Circulația pe DN17 a fost complet blocată timp de o oră. Traficul a fost reluat după ce mașinile au fost înlăturate, iar carosabilul a fost spălat de pompieri. Polițiștii au deschis dosar penal.
Mai nouă Mai veche