VIDEO Scandal între un polițist și un agent de pază, la Iulius Mall Suceava



Un scandal a avut loc între polițistul Mihai Răzvan Bolea de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava și Bogdan Galanton, de la firma de pază și protecție RPG. Incidentul a avut loc duminică, 30 aprilie 2017, pe holurile Cinema City din Iulius Mall Suceava. Polițistul Bolea este cel îmbrăcat în negru, iar Galanton cel cu pantaloni roșii.

Cei doi s-au întâlnit la ieșire de la film, iar Bogdan Galanton i-a reproșat Mihai Răzvan Bolea că în urmă cu trei ani, în timpul unei descinderi la clubul Ranch, a fost agresat de un echipaj SAS din care făcea parte și polițistul. Scandalul a continuat și pe culoarele mall-ului. Dacă la început conflictul a fost stârnit de Galanton, la final cel agresiv era polițistul care s-a dezbrăcat și a încercat să provoace o bătaie: „Hai noi doi s-o facem afară! Hai pe apa Sucevei s-o ardem!”.

După acest incident, polițistul a făcut plângere la Parchet, iar Bogdan Galanton a fost pus sub acuzare pentru ultraj și a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Față de polițist nu a fost luată deocamdată nicio măsură disciplinară.

Mihai Răzvan Bolea este cunoscut ca cel mai violent dintre polițistii suceveni. Printre altele, în vara anului trecut, împreună cu un alt polițist au bătut până au băgat în spital două persoane, tată și fiu, în târgul de mașini de la Cumpărătura, conform monitorulsv.ro. Până la această dată, procurorii nu au dat încă nicio soluție în acest dosar.
Mai nouă Mai veche