IȘJ Suceava: Concurs pentru 77 funcții de director și 30 de funcții de director adjunct

Inspectoratul Școlar Județean Suceava organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava, vacantate în condițiile legii: 77 de director (5 – liceu, 8 - grădiniță, 1 - clubul copiilor, 2 - club sportiv, 61 - gimnaziu) și 30 de director adjunct (10 - gimnaziu, 20 - liceu).
Lista funcțiilor vacante, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, bibliografia-cadru pentru concurs, perioada de înscriere, metodologia de concurs și lista documentelor necesare înscrierii la concurs vor fi afișate la sediul IȘJ și pe site-ul instituției (www.isj.edu.ro ) în data de 15.06.2017.
Concursul se organizează în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3969 / 30.05.2017, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 428/09.06.2017.

Inspector școlar general,
Prof. Gheorghe Lazăr

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava,
Prof. Anuței Ioan Cezar, inspector școlar
Mai nouă Mai veche