IPJ Suceava: 20 de percheziții și descinderi efectuate în ultimele zile de polițiști pentru identificarea autorilor de infracțiuni și tragerea la răspundere a acestora

În ultimele cinci zile peste 200 de poliţişti din cadrul IPJ suceava au desfăşurat 20 de percheziţii şi descinderi în zone şi locuri de interes pentru identificarea autorilor mai multor cauze penale, adminstrarea de material probator şi recuperarea unor prejudicii. În acesată perioadă poliţiştii au identificat 40 de autori de infracţiuni şi au depistat o persoană urmărită la nivel internaţional încă din luna noiembrie 2016.
Poliţiştii au acţionat pe toate liniile de muncă intensificând activităţile investigative şi de cercetare penală atât în cauzele cu violenţă, cât şi în ceea ce priveşte furturile, braconajul şi infracţionalitatea asociată, contrabanda.
7 persoane au fost introduse în această perioadă în arestul IPJ Suceava fiind reţinute de poliţişti, faţă de alte 10 fiind dispuse măsura preventivă a controlului judiciar.
Mai nouă Mai veche