Ipotești: Minor fără permis prins conducând o motocicletă la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Decebal

La 02.09.2017, ora 20.00, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe raza localității, la intersecţia străzii Ştefan cel Mare cu strada Decebal, motocicleta condusă de un localnic de 16 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 02.09.2017, minorul s-a deplasat împreună cu mama sa în vizită la un localnic de 39 de ani, care deţinea motocicleta și care, i-a încredinţat-o minorului să o conducă, deși ştia că acesta nu deţine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 16 ani fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar bărbatul de 39 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche