Moara: Mașină care transporta cherestea fără acte, confiscată de polițiști



La 23.09.2017, ora 10.25, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 209C, la intrarea în comuna Moara, autoutilitara condusă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care transporta cherestea de esență răşinoase.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, acesta declarând faptul că, l-a achiziționat de la un bărbat din comuna Berchişeşti şi intenţiona să-l comercializeze pe raza comunei Moara, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta ilegal cantitatea de 2,33 m.c. cherestea de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare de 1.254 lei fără TVA, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pătrăuţi, iar autoutilitara în valoare de circa 1.000 de euro a fost indisponibilizată.
Mai nouă Mai veche